Bed&Breakfast / Vergaderlocatie

René & Petra, Beneden-Leeuwen

Op de plaats van de voormalige kippenschuur is een mooie stilteplek gerealiseerd met uitzicht over het maas en waalse polderlandschap. Men kijkt van waalzijde naar maaszijde. Een combinatie van werk,- leef, en bergruimte. Door inzet van veranda aan alle zijden van de schuur kan men overdekt genieten van alle windrichtingen.

2051
plattegrond-hoogbroek

De opgave was om in elk seizoen o elk moment van de dag en alle soorten weer van het landschap en ’t zwerk’ te kunnen genieten. De verlichting van de schuur is ontworpen door b.right lighting. Het interieurontwerp hebben we in nauwe samenwerking met opdrachtgevers -bewoners bedacht en uitgevoerd.

Stilteplek in het Leeuwse veld met uitzicht over de weilanden
1939

Het gebouw is totaal bio-based ontworpen door het inspelen op de oriëntatie van windrichtingen en bio-based uitvoering met hergroeibaar of herbruikbaar materiaal, hout en gebakken klei.

ontwerpfrank marcus
constructeur
fotografiefrank marcus
Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten